ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΛΑΤΟ.
ertstep@gmail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ALTER

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ALTER PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.   
Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2011 15:32
Δελτίο Τύπου
Αγ. Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2011
Σε επίσχεση εργασίας έχουν προχωρήσει οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ, προκειμένου να πάρουν τα οφειλόμενα από τη διοίκηση του σταθμού. Δουλεύουν απλήρωτοι έως και 10 μήνες, αποδέχτηκαν την τετράμηνη ρύθμιση του κ. Γιαννίκου - αλλά για άλλη μία φορά - δεν τηρήθηκαν οι όροι της και οι συνεχόμενες υποσχέσεις της.
Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. στέκεται αλληλέγγυα στους αγώνες των εργαζομένων του καναλιού και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους αγώνες που δίνουν και θα δώσουν μέχρι την τελική δικαίωση τους.
Τα προβλήματα που έχουν προκύψει στα Μ.Μ.Ε. αφορούν όλους, δημόσια και ιδιωτικά μέσα.
Οι πελατειακές σχέσεις, το γρήγορο κέρδος και η συνάρτηση με άλλες οικονομικές δραστηριότητες των καναλαρχών,  οδήγησαν το χώρο στη διάβρωση και τον ευτελισμό σε μια κοινωνία υπό κατάρρευση.
Όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ θα δώσουμε το παρόν στη συναυλία που διοργανώνεται από τους εργαζόμενους έξω από το ΑΛΤΕΡ (Αγίας Παρασκευής 40, Μπουρνάζι - Περιστέρι) την Πέμπτη 15-12-2011 ώρα 20:00.
 Συνάδελφοι στα ιδιωτικά Μ.Μ.Ε. θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε μαζί σε όλους τους αγώνες σας, για ένα καλύτερο αύριο για μας και τις οικογένειές μας, για την πατρίδα μας και την ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου